16 juli 2009

Min storasysters födelsedag

I dag fyller min syster Gun 45 år. Ganska precis 2 år mellan oss alltså. Oj, vad vi har bråkat och lekt bra ihop genom åren! I kväll var vi där på födelsedagsmiddag. Lika trevligt sällskap som maten var god.

På bilden sitter födelsedagsbarnet till vänster (som alltid blir så djäkla snygg på kort) och mamma till höger.

Bild0230Här är Guns kompanjon Anna med make (Mikael? Johan? Lennart? Nej, Lennart var det inte men i ärlighetens namn har jag helt tappat vad karl heter)Bild0232 Och här ser ni min lillasyster Åsa (kort hår) och hennes fru Åsa.Bild0231 Det här gjorde mig oerhört glad idag. Likadan vackra snapsglas fick jag och förra mannen i present av min mamma och Uffe. Kilis behöll dom när vi skildes men vad jag saknat dom (inte för att vi dricker snaps så ofta utan för att dom är vackra. Ser ni att de är de 4:a årstiderna?)

De står i ordningen: Sommar, höst, vinter och vår

Bild0233

Åsorna hade hört det och gav sina till mig/oss idag! För att de bara står och samlar damm hos dom. Nu står de så fint i det fina vitrinskåpet och jag är SÅ glad att jag har dessa handmålade glas åter i min ägo och för att Åsorna är så generösa och bara ger bort dom. Tack Åsor för det! Tack Gun och Ubbe för jättegod mat och trevligt sällskap.

2 kommentarer:

Pingvinfamiljen sa...

Väl bekomme! Förhoppningsvis kommer de att komma till användning nu.

Annas man heter nog Martin :-)

Anonym sa...

Japp han heter Martin!
Tack själv för underbar present, vackra blommor och glatt sällskap
kram
Gun