14 juli 2009

Man unnar sig...

I dagens fall en ansiktsbehandling. Helt lovley. Mitt val blev en skön behandling innefattande: Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, mask och dagkräm. Ingick gjorde även en ljuvig arm- och handmassage. Tack Sanna som min hudterapeut hette för att du var så proffsig, snäll och duktig. Lade även till en brynplock då jag har svårt att själv få med de där små tunna fjunen.
Efter det åkte jag till Sabo butiken (först jobbade jag!) som flyttat till Biblioteksgatan. Skulle ju få den fina berlocken som det står mamma på på lite olika språk när jag fyllde år. Den var slut då och lika så i dag. På torsdag trodde (!!) dom att de skulle få in den. Får alltså ringa och kolla då och kanske åka in igen (jag vill ju verkligen bara ha den för just det hör presentkortet eftersom det var den de ämnade köpa)

Annars är jag riktigt förkyld. Hostar massa slem och snyter mig iderligen. Hyfsad timing för nu lär jag vara frisk till semestern. Magnus har bara 2 dagar kvar att jobba jag 8 Han skall ha 5 veckor och jag 4. Men den som väntar på nått gott....





2 kommentarer:

Lotta sa...

Jag fick en Mama berlock av Malin i julklapp. Tycker om den massor.

Anonym sa...

Hej hopp!
Jag har köpt ett jätte fint Sabo armband! Du får se på torsdag!
Du ligg längre på mattan och varje kväll eller morgon. Ge inte upp!
kram
Gun