26 december 2010

Annandagen

 

IMAG0180

Och vi är lite less på julmaten. Som ni ser på bilden har vi invigt våra nya julklappar (avokadoskålarna) Avokados med skagenröra inmundigades till förrätt. Till varmrätt kommer (mycket snart, vi väntar bara in gratängen) att serveras oxfilé, potatisgratäng, bearnaisesås och sallad förstås. Jag ämnar ta ytterst lite av gratängen och bean för jag tycker att det känns som pm man lagt på sig de här sista 3 dagarna.

I övrigt har vi varit på stan. Jag tänkte byta storlek på helt otroligt vackra underkläder som min superromantiska make köpt mig  julklapp, men se den affären var stängd. Letat presenter till min systers yngsta barn Emma och André (som fyller år den 22 och 27 december) Letat en varm svart dunjacka till mig. Hittade en riktigt snygg, tyvärr inte på rean och då fick det vara (Peak jacka för 2999:- så kall blir jag aldrig)

Nu skall vi äta middag framför hockeyn på TV, senare väntar nya Wallander filmen och i morgon jobb. Känns sådär, skulle gärna vara ledig i mellandagarna men har inte en semesterdag kvar, vare sig sparade eller årets :o(

       Nu säger jag Happy Boxingday och Sassa Brassa SSK!

1 kommentar:

Maribella sa...

Skojar du?? Lagt på sig....LITE? Jag har gått upp 2,5 kg över julen!
Kryssningssprit, taxfreegodis och julmat är ingen bra kombo!
Tur vi ska zumba imorgon!
Kram