19 september 2010

Valdag 2010

Självklart skall jag nyttja att jag bor i en demokrati. Jag och maken skall gå till vår vallokal innan middagen för att rösta. Har velat lite om vilka som skall få min röst men beslutet har vuxit fram under veckan. I år blir det samma parti i alla 3 val. Min äldsta söner skall båda rösta för första gången detta val. Oskar hade fått rösta förra valet om han varit född lite tidigare på året men att man är född 23 december är inget man själv rår för (det får jag ta på mig :o))

En trevlig middag i går med Maria och Björn. Jag tycker inte det är så svårt att välja bort kolhydraterna. Kortspel efter maten som jag stortorskade (men måste väl få + poäng för att jag erkänner det här!?)

Tyvärr torskade vi med uddamålet mot Färjestad, Lucke ytterligare en assist (man måste hitta något att glädjas åt) Vi är heller inte ensamma om att förlorat båda inledande matcherna, vi är 4 lag på 0 poäng.

                     Ha en skön söndag och i väg och rösta med er!

PS Jag vill ju gärna inte erkänna att jag gillar skvaller men har ni läst detta! DS

4 kommentarer:

Maribella sa...

I år har jag svårare än tidigare att bestämma mig i valfrågan, särskilt i kommun och landsting. Att inte riva upp bygget av nya Karolinska i Solna blir nog den avgörande sakfrågan i landstinget.

Joho du, jag läste skvallret igår - hej vad går fort ibland!

Lotta sa...

Vad avser skvallret så skulle jag tro att det inte gått fort. De flesta skulle jag tro kämpar länge och väl för att få relatioen att fungera. Utåt sett håller man väl en god min. Särskilt dem i offentlighetens ljus.

Du har alla anledning att vara stolt över Lukas. Så duktig.

Puss och kram till dig från mig som oroar mig över om resväskan blir godkänd av Ryanair. Vi har mätt och haft oss.....

Vidare tillhör jag kategorin som förtidsröstat :-)

Marie KJ sa...

Nej, det vi vi alla som har separerat, att det är en vääääldigt lång och plågsam process (men eftersom jag försöker se saker från 2 sidor: Enda gången i livet jag vägde ok utan att slita för det!)

Mamma sa...

Grattis Marie
Kram