13 september 2010

Mörkare

på mornarna märker man att det är när klockan ringer som vanligt klockan 06. I morse tröttare än vanligt, jag som sovit så himla bra sen semestern hade en natt då jag vaknade 02,30 första gången och sen en gång i timmen och frös, svettades, kliade (fik massor av myggbett under gårdagens svamputflykt, dock inget mot mannen som fick 24 på bara ena skulderbladet) Nåja, det gör antagligen att jag sover mycket bättre i natt.

Det händer mycket i Axels liv nu. Har ju bytt linje en gång och hade under helgen sina tvivel om både gymnasielinje/skola och hockeylag. Suck, vad ska man bli när man blir stor? Ja, inte vet jag men idag verkar det nog som om både skola och hockey landat på de val han redan gjort. Skönt. Med dagens gymnasieskola har man ju en helt annan bredd än när jag gick vårdlinjen och inte läste t.ex. matte och samhällskunskap. I princip läste vi bara vårdämnen, engelska och svenska. Det var inte bättre förr, eller hur?!

Ha en bra måndagskväll, tänk att det bara 4 arbetsdagar tills det är helg igen :o)

1 kommentar:

Lotta sa...

Igår kvällkl. 19.30 började jag övertala mig själv att gå ut på en längre promenad. Något kom emellan. När jag kl. 20.17 tog upp funderingarna igen, då var det nattsvart ute.

Nu är hösten kommen.

* Lång som en flaggstång. Dagens första "goa" skratt. Tack!