17 juni 2010

Repris

Ytterligare ett migränanfall där Imigran inte tar. Åkte från jobbet 13. Legat i mörkt, tyst rum sedan dess. Tog 1 dosen 09 andra 13,30. Tvingade mannen att åka och köpa Zomig Nasal (aldrig provat) Den tog jag 19,00. Legat på spikmattan 3 gånger (det får huvudvärken att distrahera sig en aning) Nu är värken gått från en 10:a till en 4:a. I morgon bitti har jag tid på min Vårdcentral för nu ska jag prioritera mig själv och ta tag i det här. Så här kan man bara inte ha det.

 

PS Har jag nämnt att mina grabbar är tävlingsinriktade? Han som är värst noterade att han bara förekom 6 gånger i collaget till min nya header och hans bröder hela 7 DS

4 kommentarer:

Maribella sa...

Stackars dej! Fy! Jag riktigt lider med dej, bra att du tar tag i det och försöker hitta ett hjälpmedel. Jag fick recept på någon nässpray...men den är så svindyr så jag inte har hämtat ut den!
Massge, akupunktur, TENS, det måste ju finnas något som kan lindra.
Lycka till!
Kram

HemmahosSussie sa...

Vet vilket helvete det är. Minns inte om jag nämnt sonens läkare. Migräncentrum i Gbg, tar patienter från hela landet, specialister och kanonbra. Kan kanske vara nåt att begära remiss till, då många fått adekvat hjälp där.
Ha det så bra det nu går under omständigheterna.
Sussie

Lotta sa...

Vad trist med migrän vännen. Hoppas den gått över nu.

Bara 6 av 7 bilder, men det är ju orättvist :-)

Åsa sa...

Lycka till hos läkaren idag.