28 januari 2014

Jetlagen

Börjar ge sig. Var (halv) vaken till 21 i går, vaknade pigg 02 MEN somnade om och vaknade vid 06. Känner mig så mycket piggare i kväll än i går. I morse ringde Oskar och vi pratade länge (jag är annars ingen som har långa telefonsamtal) 



Efter det kan ju dagen inte bli annat än toppen, gick med hopplasteg till jobbet. I dag har jag gått bredvid en kollega och fått inblick i det praktiska arbetet. På eftermiddagen var det "stormöte" och jag fick träffa den kollega som jag kommer att arbeta med varje dag, vi gjorde sen sällskap på pendeln hem och vi klickade verkligen!  

Återstår att ta tag i en surdeg, gymmet. Köpte ju årskort på ett gym nära förra jobbet och jag kan ju inte åka 3 mil enkel resa för att gymma. Måste säga upp det och betala massa pangar för att bryta avtalet samt börja leta gym här hemma i stan. Jag förstår affärsidén att man tvingar folk att bilnda sig ett år men så oerhört dumt för oss konsumenter! Grrr.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att närmsta kollegan verkar bra! Viktigt med bra personer omkring sig! Kommer du vara stationerad på Södertälje? Var rent fysiskt på sjukhuset är du i sånna fall?

Åhhh....varför inte F&S som gym?? Då kanske vi kan ses ibland?

Kram o lycka till!!
//Maribel

LiteAvLinda sa...

F&S!!! Prova iaf! :) kram

mammaxtre sa...

Åh så bra att det klickade!

Jag har fått en återbesökstid....gissar att jag blir utskriven att jag är redo att stå på egna ben :-( :-)

Kram