05 december 2011

Hyacinter, jobb och Niceville

 

IMAG0857

Det finns inte någon logig i det här med hyacinter. Denna vackra, mulliga hyacint är köpt för en inte allt för dyr penning på Plantagen. Förra året köpte jag någon mer exklusiv “de lux” sort på den fina lite dyra blomsteraffären nära mitt jobb, den blev smal och ranglig och med få klockor (och nej, jag vattnar dom inte) Amaryllisar kan man ju se på storleken på löken hur dyra dom är men det kan man väl inte på hyacinter?

I dag har jag börjat jobba efter att ha varit hemma 3,5 vecka. Det kändes bra och jag  kände mig väldigt välkommen. Jag fick till och med en present utav några rara kollegor. Jag går tillbaks till en annan tjänst och tror att det här blir hur bra som helst. Jag ska försöka ta det lite mer “en sak i taget”. Under resorna till jobbet läser jag. Började på denna goding i går kväll och har fortsatt i dag. Har väl läst 1/4 och kan redan nu konstatera att detta är en 4 eller kanske till och med en 5 + bok. Jösses, man vill ju fortsätta till Märsta på morgonen. Amerikanska södern på 60-talet. Glädjande nog att det hänt saker sedan dess! Någon som sett filmen?

4 kommentarer:

Gun sa...

Inte sett filmen men boken är underbar.
Så tråkigt att vi inte kan ha hyacinter hemma men men det blir jul ändå :)
Toppen känsla att känna sig välkommen på jobbet. På mitt jobb blir man alltid så glatt välkomnad varje dag, inte många som får en go kram varje morgon :D
Kram till dig lillasyster

mammaxtre sa...

Vad skönt att höra att du haft en bra första dag på jobbet. Så rara kollegor du har.

Den boken skulle jag inte ha ngt emot att läsa :-)

Kram mina fina vän

Lill-Åsa sa...

Vad skönt att det kändes bra att komma till jobbet. Det blir nog jättebra. Hyacinter vet jag inte om det finns här men en julstjärna, eller vad det nu heter, har vi lyckats hitta. Kram kram och jobba försiktigt.

Maribella sa...

Vad bra att det gick fint på jobbet. Ta det lugnt nu bara!