24 december 2011

En god gärning?

När inte Lukas och Isabell kunde komma hem till jul resonerade jag barnens pappa ihop oss och frågade Axel om han inte ville åka upp till dom. Att sitta ensamma 100 mil från sina familjer kan ju inte vara så jättekul. Alla blev glada och tyckte det var en strålande idé! Även Norwegian torde ha blivit mycket glada för flygbiljetterna som fanns kvar kostade som en biljett till Mallis. Således åkte lillebror upp till sin 4 år äldre bror och hans fina sambo i går. I går hördes vi 14 gånger typ om recept på revbenspjäll, skinka, vart man köper julgran, sällskapsspel och annat. Sen fick jag tre underbara mms från Isabell:

IMG_4516

IMG_7151

IMG_2183

Men nu saknar jag dom så jag sitter här med tårade ögon. Jag har alltid varit med mina barn på julafton. Undantaget var för 2 år sedan när Lukas var i Kanada och spelade JVM. Men vi gjorde det i ett gott syfte och det handlar inte om mig utan om dom. Jag tror dom kommer att få en toppenjul och vi ska Skypa såklart!

IMAG0889

Bild från uppesittarkvällen då vi tjyvsmakade/provsmakade gubbröran, skinkan och sillen. Smakande fint (nåja, skinkan var inte så salt som önskats och rätt torr, äsch ärligt var det den sämsta skinkan vi någonsin haft)

                                                   God Jul på er alla!

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Älskade vän, jag förstår dig så väl. Men det är liksom kärlek åt båda håll. Och det min vän är fint.

Kram

Lill-Åsa sa...

Hoppas att er jul blev mysig trots bristen på söner.Det ser väldigt gott ut med gubbröra och skinka, även om det var den sämsta ;). Trevlig forsättning på er!