09 november 2010

Ordning och reda

Brukar det vara på mig som är en liten kontrollfreak. Det slog mig häromdagen att vi inte hade någon hotellbekräftelse inför vår kommande resa till Det stora äpplet. Sa till mannen att den måste du ha i någon mejl. Näää, sa han. Du har väl mappat den sa jag. Näää. Vad f-n! Ringde till Hotels.com och bekräftelsen var skickad till MIN mejl. Nåja, snälla Andreas som killen i kundtjänst hette skickade ytterligare en bekräftelse och tillika kvitto på att vi betalt. Puh. Ligger nu utskriven i den lilla plastmappen där jag har urklipp om NY tips, några dollar vi fått av Åsorna samt våra hockeybiljetter.

             Om ett par veckor njuter vi av denna utsikt från vårt hotell

Just nu känner jag mig som en förfärligt fördelad människa för innan dess ska jag ju med hela tjejligan, mittursprungliga möhippegäng (bästa vänner, systrar och svägerska) till Valencia. Åker på lördag morgon (om de franska dj-a  flygledarna behagar jobbar denna gång)

Sen dag på jobbet, bilresa hem i snöoväder. Lucke kom över på middag och vi har grejat med min HTC. Nu har jag Spotify i den :) Hämtat ut en brun tajt skinnjacka från Laredoute. Beställd lite på impuls, tänkte att den passar nog inte och då skickar jag tillbaks den. Satt som en smäck och det luktar skinn i hela hallen, har nog redan börjat få känslor för den…

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vilket härligt inlägg

Anonym sa...

Underbart! Finns inget bättre än att resa :)
Lill-Åsa