25 november 2010

Brooklyn

Tog tunnelbanan till Brooklyn och åt frukost där. Såg antagligen lite vilsna ut när vi kom upp ur underjorden, fram kom en äldre herre fram och frågade om han kunde hjälpa. Han tipsade oss om sitt favvo frukosthak som vi självklart prövade. Han frågade sen om vi var turister och om vi hade kamera med oss (hi hi syntes det?) Han gav oss då ett råd: Gå till korsningen (och så 2 gatunamn) ställ er på gatubrunnen mitt i vägen och där har ni ett Kodak moment! Klart vi följde rådet. Wow!!! Kommer att läggas ut så fort vi kommer hem.
Sen har vi åkt
tunnelbana hit och dit samt shoppat en hel del. I morgon är det Thanksgiving, lär vara stort. Ska försöka hitta något ställe som serverar traditionell kalkonmiddag. På fredag åker vi hem men inte för ens 20.00 från JFK. Den dagen kallas för Black friday här och då är det rea :-) Men vi här nog fyllt våra väskor redan, dessutom finns några saker kvar på "vill se och göra" listan.
Nu middag, have a great turkeyday (som farbrorn i Brooklyn sa)

3 kommentarer:

Lotta sa...

Visst är NY-borna underbara på att ta hand om oss turister. Så hjälpsamma att man aldrig knappt behöver be om hjälp. De liksom snappar upp det.

Härligt!

Mamma sa...

Så härligt ni verkar ha det. Fortsätt med det:-))
Kramar

Anonym sa...

Vad underbart! Av de riktiga invånarna får man tips som slår allting som står i guideböckerna. Nu är jag jättenyfiken på fotot som ni tog. Vad häftigt med Brooklyn. Jag skulle vilja se mycket mer av det än vad gjort. Måste således alltså tillbaka till NY. Hoppas att kalkonen smakade bra.

Lill-Åsa