20 juli 2010

Dygnat

Har jag gjort. Detta ord vars innebörd jag nyligen lärt mig. Betyder att man varit vaken ett dygn. Jobbade natten och gav råd på telefon. Många samtal om bett (massor av geting, fästing och en hund) Värmen och febriga barn såklart. Hemma och dök i säng klockan 08. Drack ett stort glas vatten innan så att jag skulle vakna i tid och vara kissnödig (man kan ju inte sova så länge om man ska sova i natt igen för att kunna sina vanliga kontorstider i morgon.)

Bild0160När jag vaknat följde jag med Lukas till IKEA. Han har ju flyttat hemifrån och behövde en byrå, hallspegel, matta, sopkorg och lite annat. Jag var med med stor bil och som smakråd.

Bild0158Vad är väl ett IKEA besök utan korv? Självklart tog inte mamman någon eftersom inte längre äter skräpmat. Men Lukas tog tre och en vatten med kolsyra trots att det är mitt i veckan ;o) 

På Täppgatan mötte Axel upp och vi plockade och donade en del. Väl hemma väntade mannen i startblocken. Vi gick en lång och rask promenad. I dag b.la till kyrkogården för Viola (och Ragnars) sten har äntligen kommit.

Bild0162

I kväll ska vi se på TV, den har fasiken inte varit påslagen på hela sommaren. I kväll ser vi allsången och Morden i Midsommer (den som håller sig vaken)

2 kommentarer:

Lotta sa...

Att hjälpa sonen med köp till egen lägenhet är stort!

Vad gäller Valencia är jag inte med på att åka redan på onsdagen. Känns på gränsen som det är med tanke på att jag då precis börjat nytt jobb... Meddelar du Åsorna är du snäll. Jag vill inte heller åka ensamen på torsdag.

Kramkram

Åsorna sa...

Det ser ut att bli torsdag så då kör vi nog på det.

Hasta la vista