27 juni 2012

Fartlek

I dag sprang jag först 5 km på en bra tid (nåja, för mig en bra tid, för en elitlöpare ganska kass tid) Sen promenerade jag en stund och sen utövade jag något som jag förstått heter fartlek eller intervallträning. Springer det fortaste man kan (som om man är jagad typ) går en liten bit och sen fortsätter man så. Sista kilometern joggade jag. Total sträcka 7,8 km. STOLT.

På väg hem från jobbet stannade jag i Skärholmen för att spana in reorna. Och vilken tur! Ett par underbart sköna Lewis jeans i snygg tvätt och en Dobbertröja. Båda på 50% + en extra 10 %-are för medlemmar :) Dessutom har jag varit på jakt efter en hud(puder) färgad BH en tid då min gamla börjar se tråkig ut. Verkar vara omodernt för det var inte det lättaste att få tag i (vilket för mig är helt obegripligt, vad ska man annars ha för färg på BH:n under vita skjortor/t-shirts?)

Skulle inte solen skina i dag?


2 kommentarer:

Lill-Åsa sa...

Oj vilka fynd! Du är en riktig elitshopperska. Jag har aldrig ägt en naturfärgad bh, men så får jag typ ha linnen under vita skjortor också och det är ju inte så snyggt. Ska nog köpa en naturfärgad, men det är så förbannat tråkigt att handla bh.

Mamma sa...

Håller med Åsa jag! Tråkigt att handla underkläder över huvudtaget. Jag köpte skitsnygga trosor igår på rean. Trosförådet var på upphällningen. Nu ska jag jaga en vit behå. Inte så svårt tror ni? Jo det ska vara liiite fyllning i. Och antingen ser man ut som Dolly, ni vet ,hon med pa..arna eller också ser man ut som den man är efter att ha ammat tre barn. Inge fel det heller igentligen, men lite fåfäng är jag (kanske mycket)!
Kramar