24 juni 2012

Ammi

Heter min guddotter Sofis hundvalp. Henne träffade vi i dag när vi var hos min syster och hela hennes familj på konfirmationsuppvaktning (vi smet dock från kyrkobesöket, vi har för vana att göra det) Konfirmanden heter André och han är mitt yngsta syskonbarn. Just hemkommen från konfirmationsläger i Grekland (dyrt men bra trick av församlingen att få ungar att vila konfirmeras!) Tyvärr tog jag inga kort för ens vi satte oss i bilen och skulle åka hem, för då hoppade Ammi in och ville följa med :)
Vi fick god grillad kyckling, halloumi, majs och paprikor och till kaffet en ljuvlig vit chokladmoussetårta med jordgubbar.

I övrigt har ju sommarpratarna börjat. Lyssnade på Hellenius i dag men Anja ska jag ladda ner och lyssna på när tid ges. Otroligt vilken uppmärksamhet det blir när man kommer ut som homosexuell "kändis" trodde kanske vi kommit längre 2012...




3 kommentarer:

Gun sa...

Sötnosen Ammi, hon brukar charma in sig :-)
Att de skulle till Grekland var inget de visste om när han startade konfirmationen. Men lyckat var det :-)
Tack för idag
Kram kram

Lill-Åsa sa...

Så söt hund! Vi la oss på altanen och njöt av solen och lyssnade på Anja som sommarpratare igår. Mycket mysigt. Håller med dig att det är lite skandal att det blir en sådan stor sak 2012.

Maribella sa...

Det lät som en fantastisk middag.
Jätetsöt jycke!