23 oktober 2010

Egentid

Är guld värd. Det fattar alla som bor i hop med andra. Oavsett om det är ens man och barn som man älskar över allt annat är det så lyxigt att få vara alldeles ensam. Mannen åkte på förmiddagen, då klädde jag mig och gick ut.

Dammsög bilen och bytte till vintermattor. Åkte på stan (osminkad i “gå ut och gå” kläder) och har ÄNTLIGEN köpt en kökslampa (eller två är det ju men de hör i hop liksom trots att de inte har någon pinne som håller ihop dom) att ha över matbordet. Vi har inte haft någon sedan vi flyttade in så under den mörka årstiden får vi ha spottarna på om vi ska kunna läsa morgontidningen. Inte så mysigt att få rakt in i sina blå när man är nyvaken. På dessa sitter en dimmer, man tar bara uppe på lamporna så dimmas de upp eller ner. Me like!

Bild0250Sen åkte jag och Maribel till Tveta för att gå en mil eller två. Satan vad det tog i benen att gå i snömodd/geggamoja i kuperad terräng. Söt liten stuga i Tveta området.

 

Väl hemma ämnar jag göra nada (nåja, tvättmaskinen går förstås) än att heja på SSK och Syrianska framför dumburken. Lösa ett korsord samt se på Robinson på TV4/play . En underbar lördag! (trots pulverbantning)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Precis såna lampor vill jag ha...men inte maken för de skymmer OS-tv:n. Supersnygga.....

Mamma sa...

Jättefina och enkla. Snö? Här på söder utanför fönstret på SÖS har det regnat sedan jag kom imorse. Vet inte vad som är värst egentligen.
Kram