03 oktober 2010

Den sista måltiden

Nattvarden (italienska: Il Cenacolo eller L'Ultima Cena) är en muralmålning av Leonardo da Vinci cirka 1495-1498 i klostret Santa Maria delle Grazie, Milano skapad åt hans mecenater greve Ludovico Sforza och grevinnan Beatrice d'Este. Motivet är Jesu sista måltid som det beskrivs i Johannesevangeliet 13:21, då han instiftade nattvarden. Verket brukar betraktas som en av de första skapat av högrenässansmåleriets ideal.

Jag och Maribel ämnar proteinpulverbanta i 4 veckor med start i morgon. Cola ligt och kanske ett sockerfritt tuggummi samt proteinpulver soppa är det enda som min kropp kommer att få hålla till godo med i 4 veckor. Min “sista måltid” består av älgfärsbiff, potatis och kantarellsås. Till det lingon och inlagd gurka. I övrig har vi haft en bra dag. Fönsterputsning, veckohandling, bokläsning samt besök hos Lukas. Attans vad fort den gick igen helgen….

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till!!! Drick ett glas vatten varje gång du blir sugen på ngt och se till att ha något att göra så blir detta INGA problem alls

Håller på dig:)
kram Susanne

Maribella sa...

Hetsäter av våra enormt goda äpplen just nu! Gråter över att det är ett år till näst gång jag får äta av dem....men å andra sidan är jag (förhoppningsvis) smal o snygg då!!

Nu kör vi!

Soulsister sa...

Lycka till, det fixar ni!