03 augusti 2011

VLCD

I dag “pulvrar” jag på dag 10. I morgon skall jag börja äta, om än väldigt lite. Kanske Borrelian gör sitt till men jag är så matt och orkeslös (i kroppen alltså, i skallen går det lika snabbt som vanligt) Suck vad jag längtar efter en kopp kaffe och en liten brödbit med skinka och gurka. 10 dagars pulverdiet inför semestern DÄRFÖR att jag behövde bryta dåliga vanor som helt plötsligt bara fanns där. Var ju så duktig ganska länge efter min förra pulverdiet (oktober, då 4 veckor) och höll vikten rätt länge men nu har det smugit sig på både ovanor och kilon och om jag inte brutit dessa ovanor hade jag varit nästan lika tung efter denna semester som förra sommaren. Nu sitter kläderna bra igen och dåliga vanor borta. Som morot har jag dessa bilder:

Eken och jag                                         En hyfsad” nöjd med vikten” Marie

(Letar länge efter ett fettokort men inser att de finns just inga bland våra egna bilder, jag raderar alla kort jag ser tjock ut på innan dom hamnar på en hårddisk)

Nu hoppas jag att det snart blir kväll och hopp i säng kalle så det snart blir frukost och semester *:)

*Har ledig dag på fredag, den riktiga semestern börjar på måndag. Den som spar han har, känns som om alla redan börjat jobbat. Snälla, snälla väder kan du stanna och vara så här varmt och fint i 2,5 vecka?!

1 kommentar:

Mamma sa...

Snygging där. Så duktig du varit
Kram