14 augusti 2011

Luleå

Jag och Magnus är i Luleå för att umgås med en saknad son, kolla på några matcher samt hälsa på i nya lägenheten. Jag tog ingen dator med och att blogga från telefonen är lite meckigare (samt lite asocialt tycker i alla fall tjejgänget som var med till Valencia förra hösten)
Sammanfattningsvis här vi ätit gott, fyndat skor på 1/2 reprisen (på Nilsons) och en höstjacka (på 70% rea) kollat när Luleå Hockey olyckligt förlorade med 1-2 mot Slavia Prag (Lukas gjorde bra ifrån sig, för utom möjligen en liten miss) I dag är det Sparta Prag som är motståndet, Luckes ljumskar är dock i behov av rehabilitering så han ser matchen från läktaren tillsammans med oss.
Men först ska vi köpa gardiner.

Bilderna visar när tavlorna kom på plats (de fick en skruvdragare i inflyttningspresent) Frukostdukning ( Isabell jobbar på Cervera, få ungdomar som flyttar hemifrån har så mycket fint märkesporslin som dom här)
Den sista bilden visar tygblommor från en fruktansvärt ful restaurang. Det besöket slutade med att vi bara tog en öl och den drack vi fort. Lunchen inmundigades lite senare på ett ställe i närheten. Jag är ju fullkomligt allergisk mot fulsaker i allmänhet och tygblommor i synnerhet.
Ha en bra söndag och tack för titten!
PS Tapeter, soffor och allt är INTE fyrkantigmönstrade, det ser bara ut så när jag bloggar från mobilen. Någon som vet varför? Ska jag kanske installera om appen från Blogger? DS




1 kommentar:

Åsa E R sa...

Kul att hälsa på hos söner som flyttat hemifrån. Det är något vi har framför oss.
Det ser väldigt fint ut hemma hos Lukas men jag har ingen aning om varför allt ser rutigt ut. Konstigt!
Jag tycker att jag anar Fight Club där på väggen?
Kram