28 juli 2011

Stockholm i mitt ♥:a, del 2

I dag jag bestämde mig för att ta lunch ute. Gick således en långpromenad (drack Nutrilett till lunch vilket  går ganska fort) Upp för backen till Sjövikshöjden, över Årstabron, ner för backen vid Tantolunden, gick efter vattnet genom Tanto och Drakensbergsparken, upp på Liljeholmsbron, ner för den och “hem” till jobbet. Tog en timme men jösses så vackert! Kan man tro att dessa bilder är tagna mitt i en huvudstad?IMAG0656                               Utsikten från Årstabron mot Tanto

IMAG0657                                         Och här mot Marievik

IMAG0658                               Och mot mitt jobb (Liljeholmskajen typ)

IMAG0659                                                              Tantolunden

IMAG0661Det kryllar av folk och växter här och det är som ett eget litet samhälle i sta´n

IMAG0662Och just innan Drakenbergsparken finns en sandstrand följt av klippor. Där badade barn och pensionärer om vartannat. Jösses vilken huvudstad vi har!

I går åkte vi ut till Getis efter jobbet, satt på nya bryggan och fångade kvällssolen ända till  20.45, badade nakna och satt sen och lät solens sista strålar värma oss. Sov i natt i ett sträck och sov hårt när klockan ringde. Ovanligt men sunt tror jag (att ALLTID vakna före klockan kan inte anses normalt?) I dag har jag börjat äta Inderal som profylax mot min migrän. Jag som redan har lågt blodtryck får väl se. Ni som umgås med mig får väl ta emot mig om jag svimmar : o)

1 kommentar:

Mamma sa...

En vacker väg som jag går varje dag, vi skulle väl kunna ta med varsin sallad och käka lunch i Tanto någon dag innan du går på semester.
Kram