11 september 2012

Med god planering

hinner man så mycket grejer.
I dag hade jag bilen till jobbet och tro på fan, inga bilköer vare sig dit eller hem. Hem via plantagen och jag kunde inte hålla mig från att springa in på Intersport och köpa nya löparkläder. Ett erbjudande de har denna vecka och som maken nappade på i går. Jag tänkte att jag klarar mig med de jag har men idag hade jag kommit på att jag nog behöver ett set till. Således an långärmad funktionströja och ett par långa löpartight för 499:- (Adidas eller Badidas som mina barn sa när dom var små)
Hemma planterade jag in/om pelargonerna inför höst och vinter, planerade tulpanlökar och sprang. Hemma vid 19.45 och då började det bli mörkt. Mannen som varit borta med jobbet hade dock tänt massa levande ljus så det var inte synd om mig.

Dusch, liten middag och nya Amelia i soffan medan Magnus ser på fotbollen. Glad för lökarna, pelargonerna och springkläderna.

PS Under mina lunchpromenader lyssnar jag på sommarpratare som jag missat under sommaren, i dag lyssnade jag på Amirzai Sangin. Jösses vilken människa, snacka om att göra skillnad. Lyssna på programmet på sr.se eller ladda ner det. DS






2 kommentarer:

Pingvinfamiljen sa...

De är roligare att springa med nya fina kläder. Jag har inga nya och det är nog därför som vårt springande rann ur sanden på vecka 4, på springappen ;)

Jag som för tillfället är hemmafru har också börjat titta lite på växter till vår altan. Vi måste ju ha väldigt sol och vindtåliga växter, men det finns ju sånna också. Bambu ska vara bra och det finns även blommor som ska fixa det mesta. Vi får se om vi hinner göra fint innan ni kommer.

Mamma sa...

Nu ska ju pelargoniorna vila, Marie. Och planteras om och klippas ner i vår när man ska väcka dom till liv igen. Har jag fått lära mig! Häromdagen lärde jag mig av morgonprogrammet att de lökväxter som kommer tidigast ska också ner i jorden först tex Vintergäck (gula små) snödroppar tulpaner osv i den ordningen.
Kramar