09 september 2012

Borta

Min fina adapter som jag pluggar i IPaden och tankar över bilder från min fina systemkamera är borta. Man köper den i 2 pack men den som man skulle sätta minneskortet i gav jag till pappa och den man sätter sladden i behöll jag. Men som sagt, den är borta med vinden.

Vi har haft en ljuvlig helg på Getryggen med varandra först och med Oskar och Nina sedermera. Och Simba såklart! Bastat och badat i en sval Östersjö.

Fredagskvällen blev inte sen (som vanligt) På lördagsmorgonen påtade jag i rabatter och Magnus med utelampan. Mitt påtande var mer framgångsrikt än hans (proppen gick) Jag hämtade Oskar vi bussen och de begav sig ut på fisketur i strålande varm sol. Gick så där då båten inte är på topp denna sommar. Jag och Simba gick på långpromenad (där jag brukar springa) När vi kom hem hade Nina kommit och Oskar och Magnus puttade båt. Efter lite kort samvaro i brassestolar på stranden kom ett stort sjujäkla regnmoln som gjorde att vi fick gå in. Rödbetor med chevré, helgrillad rostasfilé och lite choklad inmundigades och efter det en promenad med Simba i väntan på att bastun skulle bli varm. En ganska tidig kväll även lördagen. Frisk luft och lite rödvin gör en sömnig :) I morse jobbade vi med kroppen lite när vi flyttade massa bråte till platsen där vi ska elda upp den när det blir eldningsveckor i Botkyrka kommun. Sen for vi hem via Pernilla (där vi lämnade Simba) Hemma har vi sprungit och lagat mat.

En bra helg!

1 kommentar:

Maribella sa...

Mysig helg! visst är luften just nu härligt frisk att andas!