11 januari 2011

Nu gick det inte längre

Granen åkte trots att det är 2 dagar kvar till tjugondag Knut. Tomtar, stakar och stjärnor får dock stå kvar tills på torsdag. Man vilja hålla på traditionen samt att det är tämligen hög mysfaktor på adventsstakar och stjärnor särskilt på morgonen då de andra starkare lamporna sticker i mina morgontrötta blå.

Åkte förbi Skärholmen på väg hem och fyndade en Bondelidblus på MQ rean, bra mycket större sortiment än i min stad. Provade mer plagg än så men de var inte 100 i passform samt att jag vill hålla lite i pengarna. Varför då kan man undra? Jo, jag har just bokat en resa till mannens 40 årsdag. Han vet ju att han ska få en (han måste ju ansöka om semester) så någon överaskning blir det ju inte. Vi åker till Bangkok i några dagar och sedan vidare till Åsornas hus på Koh Lanta och stannar där över själva födelsedagen. Nice!

P1230076Denna bild tagen för ganska exakt ett år sedan på just Koh Lanta. Åsorna och pappa dricker kaffe (pappa) och drinkar (Åsor och jag) Hög mysfaktor!

P1230055Vi ska unna oss massor av god mat, detta är jätteräkor med ingefära. Jag åt skaldjur varenda dag när jag var där förra gången och lär antagligen göra det den här gången med.

P1230072                         En och annan god drinkadjävul blir det nog också

P1270121                       Och jag lovar att unna mig massage varenda dag!

P1230066 Hångel (men det hade jag ingen bild på) och strandpromenader skall vi också hinna med ;o) ) Högprioriterat!

I morgon heldagsmöte med avslutning på Solvalla, har aldrig varit där förut men ämnar både äta gott och spela. Wish me luck!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är ju inte utan att man likt ett barn längtar efter att få öppna sin present! Gången skulle det bli också? Mmmm, ja jag tackar :)

Anonym sa...

Hm, Iphone ville tydligen inte att vi skulle hångla, utan "gången" var tydligen mer passande :) //Din man

Lotta sa...

Men vilken present. Vad glad jag skulle ha blivit!

Jga har inte besökt rean ännu. Skulle dock behöva....

Anonym sa...

Ha ha ha. Jag trodde Magnus var ute efter promenader istället för hångel :)
Jag har en enorm längtan ner till huset just nu. Sol, massage, underbar mat och öl. Fy bubblan så härligt. Vi väntar på bilder från Annica, sedan ska vi blogga och visa hur det ser ut nu.

Lill-Åsa

P.S Det såg ut som att er gran hade tappat några barr ;)