20 januari 2009

Träning och slask

Några + grader och regn varvat med snö. Tur man jobbar inomhus. Hem via Oskar (som inte jobbar inomhus) Jag skulle hämta och lämna hans nyckel i Telgebostäders låda här i Brunnsäng, han har stopp i avloppet och de har ingen huvudnyckel, de jobbar inte som Flodinskan på TB precis ;o)
Körde Axel på träning via hockeymonkey där nya benskydd införskaffades (varför ville alla mina söner spela hockey?) Sen var det bara att ta tjuren vid hornen och träna. Gick bättre än jag trodde även om jag inte är så stark som mina barn tror. När jag började på Natutilus så var de så nyfikna på hur stark jag var på alla maskiner. Hur mycket tar du där och där var frågan. Jag var uppriktig och sa bla att jag tog 240 kilo i benpress, de var (är) djupt imponerade och jag tänkte att, tja jag är väl rätt grundstark. Efter det har jag upptäkt att just Nautilus inte jobbar med kilo utan någon amerikansk viktenhet. Det man inte vet något om kan man inte ta skada av (betyder: tänker jag inte tala om heller om dom inte frågar, eller läser bloggen vilket inte är troligt då halv och helvuxna söner är tämligen ointresserade av deras mödrars liv och leverne) Har köpt knäkorta brallor att ha på gymmet. Nackdelen är att man måste hålla benen nyrakade/vaxade/epilerade. Så inte i dag, förlåt alla som behövde se mina håriga ben. Magnus tycker jag är aplöjlig för min hårväxt är inte av den kraftiga sorten.
I går kom äntligen Gunnar Barbarotti in i boken jag läser. Det är den tredje boken om honom och jag har läst halva när han gör entré i del 2 (då med brutet ben) Hinner inte läsa så mycket jag vill. Det är en nackdel med att köra bil till jobbet. Vad böcker jag jag läste de åren jag åkt kommunalt till jobbet. Avser att läsa en stund varje kväll jag går och lägger mig men somnar ofta när huvudet är på väg ner mot kudden. Vaknar ju ofta tidigt på helgen men vill inte tända lampan och störa mannen, våra sänglampor är otroligt starka! Nästan som jag :o)

2 kommentarer:

Maribella sa...

Ha ha ha!! 240 kg i bänkpress! Snacka om Pippi Låmgstrump!
Kram

Marie KJ sa...

Nä, benpress (skink och ben musklerna)! Bänk vore fan i mig otroligt, inte min starkaste muskelgrupp hehe.