30 januari 2009

Fredagsmys

Som ni alla förstår efter gårdagen inlägg så är det Magnus chips och öl och min japanmix (7%) och mousserat vitt vin (tänkte skriva champagne men jag har så djäkla svårt att ljuga) Ni noterar väl det fina (dyra) Attling glaset jag dricker ur? Det fick vi när vi gifte oss av gänget från makens jobb tillika mitt förra. Hjärnan bakom är förstås Lotta, en av de bästa presentinköperskor jag känner! Tänkte först att det är ju ingen särskilt fredag så så fint glas kan jag ju inte ta. FEL. Hur många finserviser har inte stått och dammat igen i svenska hem. Sällan kommer rätt tillfälle. En dag när man dör står fingrejerna nästan orörda och för barnen eller vem som nu ska röja efter en betyder dom ju inte alls lika mycket! Nu skall det drickas ur dom så ofta jag/vi får tillfälle!
Mannen i badet, jag framför datorn. När han är klar ska vi laga marinerade musslor (förrätt) och rotfrukter i ugnen som serveras med biff. Magnus skall ha en chilibéarnaisesås till och jag en färdig (blå band) béarnaisesås som är blott 7,5 % fet ämnar ta ca 2 msk (om nu mannen från VV hittat min blogg ;o))

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad roligt att ni använder glasen, blir så glad!
Här i Sälen är allt bra. Snart middag sedan Högis. Försökte få tjejerna att skippa Högis och spela spel istället men blev nedröstad.
Hälsa amken så gott och ha en trevlig helg

Anonym sa...

Maken menar jag såklart :-))