28 januari 2009

Redan onsdag

Dagens husman. Kokt potatis, falukorv och stuvad spenat!


En vanlig morgon, kanske, kanske lite piggare än vanligt, halva arbetsveckan har ju gått :o)
På jobbet blir jag inte klar med det jag borde men jag gör annat. Jag har tillsammans med Anton burit och dragit möbler. De gamla skrivborden vid förmedlingen var det inte några större fel på men attans så svåra att höja och sänka så nu har vi bytt ut till bättre mer ergonomiska. Dock krävs en del skruvdragande (jag lovade ta med mig en i morgon) för att få allt klart dels för att flytta skärmar och dels för att flytta de där snörena som man sätter själva datorn i (har säkert något bra namn) I morgon skall det bli klart. Hoppas Maylis & Co gillar det.

Hem för att köra Axel till ishallen och senare stuva spenat, koka potatis och steka korv. Favorit i repris. Alla barnen älskar det (jag med) Stuvar spenaten i micron nu mer, den bränner ju aldrig fast där, fast just i dag kokade den över. Grrrr.

Hälsade på Åsa på sjukan i dag. Hon ligger ju på SÖS och det är nog det sjukhuset jag varit på minst av alla Stockholms sjukhus (eller det är nog ljug, KS ligger nog etta på den listan) Nåväl, tur man är läskunnig och det var bra skyltat. Avdelninng 72 sal 3:2 var inte så svårt att hitta till. Liten är hon ju redan (161 cm, typ 55 kg och 36 i skor) * 1 kg vägde hennes livmoder (och Åsa 54 nu mer) som nu ligger hos patologen (inte Åsa utan livmodern) Snyggt bikinisnitt på en blek liten tjej. Hon hänkade på en liten promenad i korridoren och se det hjälpte, hon har redan fått i gång magen. Försökte sända arga blickar till kvinnan mittemot som snarkar värre en pappa och håller henne vaken dag som natt men det verkade inte som de tog, hon log så glatt tillbaks.

*Varför blev jag så stor? Efter farmors mamma sa min farfar och krossade mitt typ 10 åriga hjärta, vilken flicka vill vara stor? Han menade det som en komplimang säger pappa men det hjälpte liksom inte. Stor och rejäl var kanske bra som hustruämne när man skulle mjölka, harva och föda 7 barn men det idealet gäller ju inte nu (tyvärr)

Inget internet när jag skulle blogga, kände paniken komma. Ringde x-mannen som också har stadsnätet men deras bredband funkade minsan. Ringde Tyfon och pratade med en otroligt trevlig och pedagogisk Andreas. Han hjälpte mig få i gång det. Lite dra ur och sätta i, IP adresser och lokala nätverksinställningar, haha det var ju inte så svårt ;o)
Tack Tyfon Andreas, en del människor hamnar verkligen på rätt ställe!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack o lov att dom finns!
Kram mamma