26 maj 2012

Azerbajdzjan

Totalt ointresserad av musiktävlingen på TV i kväll sitter jag ändå här då hälften av familjen vill se eländet. Då slår det mig: Azerbajdzan ligger för i bövelen inte i Europa? Googlar man på saken får man veta att en liten kustremsa gör det. Herre Gud, konstigt att det måste vara massa semifinaler innan finalen väl sänds och då har den typ 52 låtar. Tvivlar på att jag håller mig vaken till Loreens låt (som jag i och för sig gillar och hoppas vinner)

I övrigt har vi varit på Zetas och handlat fläder, pion, luktschersmin, löjtnantshjärta och lite andra perenner och nu har vi gjort oss en helt ny rabatt, ser ju lite fjösig ut nu men både flädern och schersminen blir ju 2-3 meter höga vad det lider.

Ni som känner oss eller följer bloggen vet att vi ibland har förmånen att få vara hundvakt till den finaste av alla hundar: Simba. Han har nu fått en lillasyster som ska ta över när han går i pension. Hon heter Rut och ni ser henne på bilden. Jag har bara sett henne på kort och inte i IRL men har redan fallit. Kan någon låta bli?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud så söt Rut är! Vill bums också ha en sådan sockertopp! Men vi får vänta till Oskar flugit ut + lite mer övertalning att det inte alls är för många hundar på kontoret på Davens.
Maria

Lotta sa...

Men vilken raring Rut se ut att vara. Simba har väl typ nyss börjat jobba, pension dröjer väl :-)

Så trevligt att anlägga en rabatt, sånt tycker jag om.

Ha det bäst!

Anonym sa...

Lilla Rut är ju som ett vykort! Mums.
Vilken fin rabatt du har gjort. Hoppas att vi får följa den. Det får bli Marie trädgårdsblogg!
:) Ann-Charlotte