31 oktober 2011

Stress



Har alltid trott att jag är en person sim hanterar stress bra. Det är fel kan jag säga. Jo, sådan stress som innebär att man ska göra många saker på kort tid. Jag är bra på att sortera, prioritera och organisera. Men det finns flera typer av stress och jag hanterar inte alla lika bra är bara att erkänna.

Som lök på laxen får jag massa tidningar med blankt fint papper i brevlådan (som jag kommer ha tid att läsa i sommar typ)
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

Lill-Åsa sa...

Tänk att vi kom till den insikten samtidigt. Den om att man är så bra på att hantera stress alltså. Men det vore fel om man ändå inte provar. Jag har gett mitt jobb 5 månader och det hinner ju bli 7 innan jag slutar. Mitt nästa jobb skulle jag vilja typ sorter papper eller något som man inte drömmer om i alla fall. Kram och hoppas att du snart får tid att läsa dina blanka tidningar.

Mamma sa...

Snälla Marie, tänk på dig själv! Det låter omänskligt. Det kan aldrig vara värt alla pengar i världen.
Kramar

Lotta sa...

Vad hände tänker jag nu. Du min vän som alltid hinner allt, men ändå verkar få tiden att räcka till en hel massa annat också. Har du sagt ja till något fastän hjärtat ditt sa nej, undrar jag nu.

Hoppas det ska lösa sig snart, jag vill ju inte vänta på tidningarna så länge :-)

Kram till dig från mig,