23 oktober 2011

Paus

I går Lördag jobbade jag bara pyttelite. Vi har varit på stan och El-Giganten (historen om den trasiga lockborsten ni vet) Det finns inga tänger som är tjockare än 25 mm och det är för litet! Nu har jag köpt en plattång med runda hörn som ska vara utmärkt till att böja in bångstyriga toppar med. Men om man inte lär sig då (den var dyr!) Då får man lämna tillbaks den fast man använt den. Bra service!

IMAG0807

På kvällen kom Fredrik, Linda och Alfred. Vi åt god mat och kollade hockey. Hur trevligt som helst. Otroligt vad bebisar växer fort när man inte ser dom så ofta. Alfred kunde både jollra och le redan. Vems ♥:a smälter inte av det?

IMAG0810

Nu hastar vi ut till stugan för att stänga den för vintern. Tömma kranar och kylskåp. Ta med soffbordet hem, satte ut annons på Blocket i går, har fått massor av spekulanter! Underbart fint är det men alldeles för stort för vår lilla sommarstuga.

                                              Ha en bra söndag alla!

4 kommentarer:

Susanne sa...

Lite Meckigt att locka med plattång i början. Ge inte upp öva mer bara, du kommer få till det:-) Hoppas du köpte en med hög/ställbar värme....det lär behövas till ditt hår. (säger hon som klippte bort hela sin kaluffs:-))
Kram Susanne

Gun sa...

Trodde aldrig att du skulle köpa en plattång :) Emma önskar sig en locktång
i år :)
Åh så liten gosis, då fick du också lite baby mys i helgen. Kram

mammaxtre sa...

Tänk så roligt det ska bli när vi får barnbarn, även om dte får dröja lite, för min del iallafall.

Marie, du vet ju att jag berättat att jag hade hamnat i det dumma laget om jag deltagit i årets Robinson. Jag är varken smart eller allmänbildad. Min sambo däremot är både smart och allmänbildad, utan att använda ordlistor vid sidan av. Du må tro att han hade roligt när han spelade mot dig igår. Han skrattade gott här hemma.

Kram

Anonym sa...

Lite vemodigt att höststänga kan jag ana, men snart är det ju tid att öppna stugan igen! Härligt att se fram emot!
Kram Maribel