21 juni 2011

Halvvägs till 90

I dag fyller jag 45 år. Det är ganska många år det. Lägg där till att jag fått en trasmatta i plast med dalahästar på och en hushållsassistent i present so far så fattar åtminstone ni under 40 vilken tantvarning det är på 45 :o)

Kaffe på säng och presenter av finaste mannen. Flickorna är ju i Småland och Axel hos barnafadern. En KitchenAid fick jag med risk att bli utkastad sa han. Jag har nämligen berättat en som står mig mycket nära en gång fick en mikrovågsugn i julklapp av sin man och om jag skulle få detsamma skulle min man åka ut. Tänk er! Det är ju som att få en diskmaskin! Det är ju liksom inte bara en själv i en familj som använder den.

P6210049

En KitchenAid är ju inte detsamma. Det är (nästan) bara jag som bakar och om vi nu mot all förmodan någon gång skiljer oss tar jag den med mig (må det aldrig hända)

Som den generösa kvinna jag är har jag köpt mig en present till mig själv också. Åkte till stan efter lunch och gjorde en fransförlängning. Har fanimig haft mascara på mig varenda dag sedan 13 årsålder. Resultatet blev otroligt naturtroget! Ingen kan se att det är fejk och jag spar en kvart om dagen (mitt jobb handlar ju om att kapa sekunderar och det märks tyvärr även i mitt privatliv, jag har nyss kommit på hur jag spar 15 sekunderar när man tankar bilen)

P6210047

Till middag kom Oskar, Nina, Axel och mamma. Vi grillade trots att det har hällregnat under eftermiddagen. När mina gäster kom hade det spruckit upp och vi åt en god middag med grillad kalkonfilé, färskpotatis, kantarellsås och en stor sallad. Som grädde på moset tittade Maribel och Dio in, oj vad trevligt!

P6210052                                      Fina söner - Lukas

P6210053                                Nina, mamma och mannen i mitt liv

P6210057                                           Maribel och Dio

Saker som gjort mig x-tra glad idag förutom paket och besök är ett blommogram från Fredrik och Linda (tror dom kanske att jag fyller 50?) och ett kort från Agneta en god vän och forna granne. Lägg därtill alla gratulationer på Facebook och telefonsamtal så är det lätt att känna sig poppis!

P6210046                                           Kortet från Agneta

P6210045                          Blommorna från Linda och FredrikP6210051         Oskar och Ninas present, att brukas den 1 juli (Nina har gjort kortet!)

Nu har mannen tagit hand om disken medans jag, 45 åringen bloggat och reflekterat över vilken rik människa jag är. Rik på kärleksfulla relationer, det viktigaste i livet!

P6210044

7 kommentarer:

Lotta sa...

Vad härligt!

Kram

Sussie sa...

Den Kitcen Aiden kommer du ha stor glädje av, tro mig. Har haft min i sex år och ja, varje dag går den. Tips: Ska du eller nån du känner fara till staterna - köp tillbehör där. Busbilligt. Mmmm stora mulliga muffins nu då????

Mamma sa...

Tack för en jättegod middag.
Kram

LindaF sa...

Det minsta vi kunde göra för dig med tanke på vad du gör och tillför i våra liv :) Däremot hoppas jag även att det satt en trisslott med i blommorna!? Annars har jag ett samtal att göra imorgon ;)

Marie KJ sa...

Linda, jag vann 25 nya kronor, dvs chansen till miljonerna kvarstår :) Tack!

Lill-Åsa sa...

Ja din dag kväll såg väldigt trevlig ut. Vilket coolt kort som Nina hade gjort. Aphäftigt. Maten lät fantastisk god och sällskapet var det ju verkligen inget fel på. Fina ögonfransar och presenter. Ha det bäst!

Åsa E R sa...

Väldigt fina fransar!
Du ser ut att ha haft en underbar födelsedag, precis som du förtjänar.
Kram