14 augusti 2009

Pizzakväll på Barolo

Cyklade ner på stan och träffade där vännerna. Här ser ni Karin, mamma till Kristoffer (från Oskars hockeylag)Bild0285 Och Eva, mamma till TimBild0287Och Carls mamma Lotti (Carl är den enda av de 4 som ännu spelar hockey)Bild0286På Barolo har dom fantastisk goda vedugnsbakade pizzor, så vi åt pizza allihop (den på bilden har jag dock hittat på nätet) Jag och Karin åt med musslor, rucola och tigerräkor på och Eva och Lottie med parmaskinka, parmesan och rucola.

pizza Cyklade hem i duggregn. Väl hemma har makens döttrar beslutat sig för att ha en Titanic dag. Så filmen gick för fullt och hade nått till hälften (dvs. båten har just krockat med isberget) Lika bra ännu fast man vet att båthelvetet sjunker varje gång. Roligt är också att många av karaktärerna i filmen verkligen funnits. Dock inte Rose och Jack, vars förälskelse kanske kan likna de som sker på Ålandsfärjorna (eller så var den vidunderlig, det kommer vi ju aldrig få veta) Min favoritkaraktär är den nyrika “osänkbara” Molly Brown (i filmen spelad av Kathy Bates) Filmen var nominerad till 14 Oscars och vann 11. Otroligt!

I dag vaknade jag med migrän, nu börjar kännas som om Imigranen skall verka (motsats till värka) Mannen och döttrarna har cyklat till svampskogen, jag skall till Agneta i Nykvarn för att dricka kaffe. I em går Malin och Johanna till sin mamma och vi skall packa, fixa bikinlinjen och ben (jag inte Magnus) Äta något gott och drömma om Grekland. Vi har ju köpt en typ av ospecificerad resa till Samos, dock med garantin att vi hamnar på ett minst 2 stjärnigt hotell med toa och dusch på rummet. Vi har ingen aning om vart på Samos vi hamnar. Apollo har 4 tänkbara orter. Mamma har varit i Pythagorion och tyckte det var fantastiskt. Jag tycker alla orter låter lika mysiga så det kvittar. Som ni ser är det simavstånd till Turkiet (Samos är vid den gröna pilen)

Samos2Tyvärr blir det dåligt med blogginlägg därifrån för blogspot och min mobila enhet (telefon) hittar inte varandra trots 100 försök. Nåväl, ytterligare ett inlägg kommer senare under dagen!

2 kommentarer:

Åsa sa...

Jag vill också åka till Grekland! Ni lär ju inte hamna där vi hamnade(Karlovasi), men det var nog faktiskt den sämta orten på Samos. Alla andra tror jag är kanon. Glöm inte att dricka deras rosevin, Fokianos.
Har ni tur får ni internet på hotellet. När vi var på Naxos i år hade vi trådlöst internet från altanen. Väldigt trevligt astt sitta där och dricka ouzo och blogga.

Kan du inte skicka ett sms när ni vet vart ni hamnade?

Maribella sa...

Ha en superfin vecka, sola lagom och ha det bra!!
1000 kramar!