03 november 2014

Helgen i bilder


På fredagen var stugan 8 grader och råkall. Vi bastade länge och badade (inte så länge, ganska snabbt faktiskt) i Östersjön. När vi gick och la oss hade temperaturen hunnit bli 16. Tur man har varandra ❤️
På lördagen regnade det fanimig hela dagen. Vi gjorde inte mycket. Mamma kom ut på kvällen och åt lammkotletter och tittade på Så mycket bättre. 


Upp på morgonen och ta ur lakan, städa ur kyl och frys. tömma regntunnor, ställa undan utemöbler och allt annat som man ska göra innan säsongsstängningen. Sen åkte vi hem och vände innan vi begav oss till Södermalm för liten lunch och några öl. På en fullsatt Tele2 arena såg vi sen när vårat lag vann med 5-0 och i och med det gick upp och spelar i högsta serien nästa år. Vilken folkfest!Jobb i dag, frissan efter det. Har bestämt mig för att sluta färga (slinga) mitt hår. Alla kvinnor gör det, men ingen behöver det ju egentligen? Man vet ju knappt vad man har för hårfärg ens! Dessutom är det skitdyrt åtminstone vi som gör det hos frissan, slingor är svårt hemma. Tona hela håret enklare (och billigare) Sen undrar jag hur bra det är för miljön och för huden/hårbotten. Min utväxt är nu 5 cm och man tänker ju inte så mycket på det (snälla håll med) Att gå till frissan i dag blev således både billigt och gick fort. 

I morgon 09.30 skall jag fastande och nyduschad infinna mig på Karolinska sjukhuset för att bli av med min vänstra sköldkörtellob. SÅ skönt. 

Hörs senare i veckan!

2 kommentarer:

LiteAvLinda sa...

Åh lycka till imorgon, kommer tänka på dig! Kram <3

Åsa sa...

Skönt att höra att operationen har gått bra. Hoppas du snart får komma hem

Ja man borde nog sluta färga håret, men min sebore blir bättre efter att jag färgat det konstigt nog. Vi färgar det hemma också och då blir det inte så dyrt. Säkert inte så bra dock som en frisör kan göra det och färgen är lite mer åt det ryssblonda hållet :)

Snart är det dags att uppna upp Getis igen. Tiden går fort. Om 42 dagar åker vi till Sverige. Helt galet.