30 november 2014

Gävle, hockey, kattensdag och advent

Fredagskvällen blev kort då jag somnade i soffan precis innan På spåret. Lördagmorgon sov jag till 08.30 (12,5 timme!) efter frukost åkte vi till Gävle. Innan matchen gick jag och Isabell en kvällspromenad genom Strand, Söder och stan. Så vackert med allt adventspynt och mörker. Match på kvällen. Derby, fullsatt och vi vann 😃 Hemma efter åt vi tapas och umgicks i största allmänhet. 


Efter grötfrukost och massa kattgos så här på kattens dag (är kär i deras Juni, måste övertala inspektörn om en egen!) åkte vi hem mot tokstan, via Årstadal för att se hur långt de hunnit på det hus där vår lägenhet kommer vara. Inte så värst kan man säga. Varje fredag ska jag byta tejp på mitt sår. Ser väl rätt ok ut förutom det nya "struphuvud" jag fått och som sitter under såret. Hematom? Inte vet jag men hoppas att doktorn jag ska träffa på tisdag vet. 


Hemma så har jag promenerad (och anskaffat oss en adventsgran) Adventspyntat, slagit i julklappar och ätit mat så klart. En bra helg som gick alldeles för fort....Nu ser vi TV och skall snart dricka glögg och äta pepparkakor med ädelost. Life is god.1 kommentar:

Åsa sa...

Oj jäklars vilken knöl. Hoppas verkligen att allt är som det ska och att det inte gör ont. Så mysigt Gävle ser ut. Låter som en mysig helg. Minus adamsäpplet.

Kram kram