15 november 2014

Radhuset-Arlanda-Newark-Manhattan

Vad passar bättre att avsluta en sjukskrivning med än semester? Vi har åkt till städernas stad och ämnar tillbringa en semestervecka här. Resan gick bra (tiden går ju fort när man som jag har en förmåka att somna så fort jag sätter mig i en flygplansstol) AirTrain från Newark in till Pennstation som ligger ett kvarter från vårt hotell dit vi således kom rätt fort. Utsikten mot staden hade vi ju betalat lite extra för (500 skr) och den ser ni på bilderna. Vi packade upp och tog tunnelbanan till East Village (där "Vännerna" bodde) Där drack vi öl och åt lite ostar på ett ställe vi läst om i Ett annat Manhattan. 5+ för både ölen Alphabet City Easy Blond och ostarna. De har mycket god öl här om man struntar storsäljaren Bud light som ju inte smakar just någonting. 
Middag inmundigades på Brother Jimmys. Ribbs för inspektörn och nachos för mig. Målet var att vara uppe till 24 (06 svensk tid) men strax för 23 gick det inte längre. Vi somnade som blunddockor och vaknade med en underbar utsikt (sov med gardinerna bortdragna) Manhattan i gryning. 
När vi mornat oss klart ska vi gå och äta blåbärspannkakefrukost på ett ställe vi läst om: Clinton Street Baking Company. 

5 kommentarer:

mammaxtre sa...

Åh vad härligt! Jag erkänner.... Jag är tokavundsjuk! Älskar det sätt du och Magnus lever ert liv. Förebilder! Kram

Mamma sa...

Härligt!!
Kram

LindaF sa...

Mysigt! njut! kram!

Åsa sa...

Äh men fy fan va mysigt! Duktiga ni var som höll er vakna så länge.

Åsa E R sa...

Åh vad mysigt ni har det!
Kul att ha så många tips från boken att utforska