10 november 2014

En sjukskrivens dagbok

Jag sover, läser, löser korsord och ser på TV. Har ännu lite ont och tycker att klumpkänslan finns där igen. Gissar dock att det är någon lokal svullnad i operationsområdet för det både syns och känns så (även med med fingrarna) 
Gårdagen var hemsk, vaknade 06.30 med migränanfall av värsta sorten. Typ 2 gånger om året är ju min migrän helt immun mot Sumatriptan. Så i går. Låg i sängen till 15. Gick upp och åt farsdagsmiddag (mycket lite eftersom illamående/svettattacker sköljde över mig) Lukas har ju varit hemma i stan i helgen och det var planerat att jag skulle åka med honom hem för att rehabilitera mig. Kunde sova en timme i bilen och huvudvärken sjönk från en 10:a till en 3:a. I natt vid 03 var den tillbaks med full styrka, dock hade pillren någorlunda effekt denna gång. Inte huvudvärksfri ännu men uthärdlig. Jag tror jag rehabar mig bättre här än hemma med tre tonåringar som inte kan plocka reda på sig (antingen går jag och är arg mest hela tiden alternativt plockar jag reda på efter dom) 

Här ligger jag i soffan och gosar med Juni och läser och ser på TV. Lukas hostar så jag tror lungorna ska komma upp. Vi är tillsammans på katt-rehab ❤️4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh :( krya på er !!
Ps du skriver så "roligt" igenkännande jämt, sitter här & ler men vill inte byta med er, eller jo ! Jag är gärna Kattvakt om Ni inte orkar ha den <3 kram Lollo

mammaxtre sa...

Kanske skulle du kontakta läkaren. Iallafall måste du göra det om känslan av svullnad inte går ned. Fint att ha vuxna barn att återhämta sig hos. Kram!

LiteAvLinda sa...

Hoppas du kryar på dig, med eller utan katt!

Anonym sa...

Underbart med kattrehab. Hoppas att både du och Lukas kryar på er snart. Förstår till fullo att det blir lungt utan tonåringar. Hoppas du har något återbesök till sjukhuset innan NY.

Kram Lill-Åsa