23 november 2014

Kalas


Lite shopping och en sista öl på Blarneys hann vi med innan vi tog tåget till Newark. Om shoppingen kan man säga att det är lite dyrare än sist (dyrare dollar nu) Lewisjeans och Converse är dock mycket prisvärt. Jag köpte ett par Lewis på Macys för exakt 300 svenska kronor (för en människa med stort kontrollbehov är det ju underbart att ha banken i mobilen, så fort man betalat kan man se vad de reserverat på kontot) Dessutom har de fått fler modeller, första gångerna jag var där hade de typ bara 501:or och 507:or. Att äta ute är också kanske också lite billigare. En vanlig öl där (Bud light) kotar runt 4 dollar, vi dricker dock "finöl" (IPA mestadels) och den kostar runt 6-7 dollar. Förutom på arenor där ölen är skitdyr (åtminstone på Yankee stadium och Madison där man fick ge 11 dollar!) Nåväl, vi har haft en fantastisk vecka och landade på Arlanda 07.30 fredag morgon, 


I går hade vi 20-årskalas för Axel som fyllde 20 år i onsdags. Lynn som är min systers äldsta barnbarn (11 år) flätade mitt hår, fint va ❤️


Från vänster: Kusin Andre 18 år, Kusin Emma 20 år, moster Gun, kusinbarn Lynn 11 år, flickvän Elin och Axel med armen om sin mamma samt barnafadern Kilis (döpt Mats) Mormor Karin var förstås också här men agerade fotograf. Vi åt pulled pork, guacemol, pico de gallo och massa andra goda tillbehör samt åt morotskaka. Jag känner mig en mycket lycklig människa med så stor familj och en god relation med mina barns pappa och hans nya familj (hans fru Eva som brukar vara med var tyvärr på en jobbgrej) Malin och Johanna hade Smålandsfrämmande hos sin mamma och var därför inte med. Oskar och Danielle hade ju en lite för lång bit för att "kvista över" och Lukas och Isabell kunde ju heller inte komma men Lucke var med från TV rutan (Brynäs vann med 4-1!)


Av jetlagen när man åker österut märker jag/vi inget. Västerut är ju en mardröm för en kvällstrött människa som jag är. Vi höll oss vakna till 22.30 på fredagskvällen och sov till 08 på lördag så var vi i fas. I dag har vi båda tagit tag i det där motionerandet, nu går man ju en hel de på stadsresor också men det är ju jobbigt (för att inte säga neurotiskt) att logga det på Runkeeper (jag brukar ju annars säga att det som inte finns på Runkeeper finns inte) 1 mil i dagsljus och ännu ett mord i öronen (Sista jouren av Karin Wahlberg) 
Nu kokar maken fisksoppa och jag har precis plockat ut brödet ur ugnen. Trevlig söndagskväll på er och tack för titten!

2 kommentarer:

Mamma sa...

Tack för igår. Fantastiskt trevligt och som vanligt mycket god mat.
Kramar

Åsa sa...

Jag trodde ölen var mycket billigare i USA. Det där är ju i stort sett australiensiska priser. Kom hit och drick öl vetja.