31 oktober 2014

Ord
Foto taget på min promenad till jobbet


I morse pratade jag med Oskar i 31 minuter. Det är inte så ofta vi kommunicerar men när vi gör det pratar vi om viktiga saker. Om livet, kärleken och om framtiden. L bor ju han inte heller i vår hemstad så vi pratar oftare än jag och O och kanske mer om vardagliga ting men då och då även om livet. Den yngsta som ännu bor hemma och som jag ser och kommunicerar med varje dag pratar jag (nästan) aldrig med viktiga saker om. Där blir det mest, - Ta reda på dina svettiga träningskläder -Städa ditt rum -Plocka ur diskmaskinen. Ska man prata allvar med honom (eller de andra när de bodde hemma för den delen) var ett bra tillfälle i bilen till/från träningar (där finns ingen flyktväg) Nu när han har körkort blir inga sådana tillfällen. I dag har jag också haft ett svårt, långt oväntat samtal på jobbet som både tog energi och gav. Summan av kardemumman med detta inlägg är att ett samtal kan vara så mycker mer än bara ord. 

Nu har vi åkt ut till Getryggen för att tillbringa vår sista helg där för 2014. Sommarvattnet är avstängt och vi ska tömma kyl/frys, höststäda ute och inne, men framför allt ska vi MYSA. Just nu är det 8 grader både i stuga och bastu men vi hoppas på snar bättring.

Trevlig Allhelgonahelg på er alla!

3 kommentarer:

mammaxtre sa...

Bilden är, precis som du, otroligt vacker! Ha en fin helg! Kram

Pingvinfamiljen sa...

Väldigt vacker bild!
Mysigt att ha såna snack med sina söner. Vi hade många med både Oskar och Axel när de bodde hos oss.
Fina killar.
Nu måste vi bara få tillfälle att prata med Lukas också :)

Anonym sa...

Hej Marie. Det här är Marita. Jag har tappat ditt telefononnummer.Fick det när du slutatde. Behöver det.Om du ringer berättar jag varför.Man vet aldrig vem som läser bloggen.
Om du kollar på Marita Larsson på eniro finns mitt telefonummer där.
Läste om operationen.Hoppas den går bra. Hoppas du ser det här också
Marita