29 december 2013

Det är mycket nu

Men eftersom “mycket” är lika med som mycket roligt så är det ju toppen!

Bokat resa till Thailand, åker om drygt 2 veckor. Vi har ju planerat en ”sol och bad” resa mellan gamla och nya jobbet men hade tänkt Kanarieholmarna, men januari är ju inte jättesolsäkert där och Åsornas hus var ledigt 5 av 7 nätter (=gratis för oss) OCH vi hittade en billig flygbiljett direkt till Krabi (närmaste flygplatsen till Koh Lanta) Lägg därtill att man äter och lever hur billigt som helst i Thailand. Så fick det bli! Här ser ni Åsornas fina hus.

Fotot taget från vår “kollasolnedgångenfavvoställe” förra resan dit 2011.

Thailand, sista dagarna på Lanta 007

Eftersom jag byter jobb måste jag lämna tillbaka min jättefina tjänstebil. Tjaskigt, jag tycker att Lennart (vår ekonomichef) kunde ha gett mig den i avskedspresent Blinkar

Nåväl, efter några dagars tittande och funderande blir det med all sannolikhet en SEAT Leon ST 2014 TSI 140 FR. Eller för er som är lika intresserade av bilar som jag själv: En grå SEAT med skuff. Sprillans ny. Vi ska fundera över natten men har nog redan bestämt oss.

Global-Nyheter-2013-07-23-Seat-Leon-ST-6

Och det tredje är ju lägenheten (som i och för sig inte är färdigbyggt och som inte är inflyttningsklar för ens mars 2015 OCH som vi ännu ej vet om vi får) Men ändå. Vi har chansen på en och sitter ännu och kollar planritningarna.

I morgon jobb en dag, sen blir’e helg igen Ler

4 kommentarer:

Mamma sa...

Så mycket roligt och spännande ni har framför er.
Kram

Åsa E R sa...

Allt låter skoj och spännande!
Lite avis att ni får uppleva Koh Lanta. Vi var ju där ganska nyss men ändå. Älskar den där ön

mammaxtre sa...

Mysigt att ha en massa trevligheter att se framemot.

Gott nytt år du vackra kvinna. Tack för att du funnits vid min sida i många år, men särskilt 2013. Blir tårögd över vilken fin vän och människa du är. Godhjärtad som få. Precis vad jag behövt.

Love u

Anonym sa...

Ja vad mycket trevligt att stå i :) Snygg bil å bra med skuff
Ja Lanta är ett säkert kort på mys semester, vi kanske också åker dit :)
Kram kram
Gun