03 november 2013

Allhelgona 2013


Vi startade helgen här i Gävle med att gå på stan en stund, Isabell jobbade och Lukas hade bortamatch. I huset bredvid Lukas och Isabell ligger ett hotell där vi såg att det var knökfullt med folk i bar/restaurangdelen. Det visade sig att det hade happyhour på fredagar på all mat och dryck och det brukar vara så fullt att inte alla kommer in. Vi fick dock platser i baren och fick oss en öl (och somliga en Mackmyra whiskey lagrad på eget fat (59% alkoholhalt!)) efter det gick vi på Allstar och såg matchen. 


Lördagsmorgonen startade sakta i soffan och sen ut på stan där Lukas mötte upp. Vi åkte och handlade mat, gravljus och spelade på V75. Eftersom det är derby i Läkerolen i kväll hade turen att träffa på mina fina kusiner och kusindotter i stan. Vi träffades på Brända bocken över en öl. Trevligt! Lite pinsamt glömde jag att betala min öl utan sa bara tjingeling och gick därifrån. Eva eller Carina fick lösa ut mig..


Efter det promenerade vi till kyrkogården och tände ljus i minneslunden för Carin och våra mor och farföräldrar (tog flera foton men de blev inge bra)


Sen gick vi hem och lagade mat, Magnus hade rödvinsreduktionskurs med Lukas, till den serverades oxfilé, hasselbackspotatis och sallad.


Kvällen fördrev vi med att spela Chikago. Jag fick ett fyrtal i given! 


Nu på morgonen har vi Skypat med de fina människorna i Sydney och tittat på fina småfåglar på ballkongen. L är på jobbet och vi andra chillar i soffan. Under dagen ska vi träffa pappa som kommer hit för hockeyn och kanske gå en långpromenad. Matchen börjar 18 så klockan lär bli midnatt innan vi är hemma i tokstan.


Tänk om man vore en sån som hade ett berg av sparade semesterdagar. Då skulle jag ha tagit ut dom och varit ledig tills nya jobbet börjar...


kväll blir det släktfejd i Läkerolen, heja Brynäs!!!

5 kommentarer:

LindaF sa...

Derby och släktfejd? Berätta!

mammaxtre sa...

Må bästa lag vinna :-)

Kram

Anonym sa...

Det gick ju bra i matchen! Ser ut som en mysig helg. Vad fint Lukas och Isabelle ser ut att bo!

Kram Lill-Åsa

Anonym sa...

Brynäs möter Leksand och nära släktingar i Lima håller på Leksand :) Fast även på Lukas,,
Gun

Anonym sa...

Fina bilder :)
Kul att få träffa så många fina släktingar :) Du får bjuda tillbaka sen ;)
Kram kram
Gun