06 april 2013

Luleå tur och retur

Vi lyfte klockan 16 på torsdagen för att åka upp till Norrbotten och se på ishockey. Min bästa, finaste svärdotter Isabell hämtade oss vid Kallax och vi åkte direkt till Cooparena. En otroligt spännande match som slutade med vinst efter förlängning. Nu står det 3-1 i matcher och om vi vinner i Karlstad i kväll är vi i final. Mindre roligt var att Lukas fick kliva av i slutet på tredje. Han fick i alla fall följa med hem och där åt vi himmelskt gott. Pulled pork och beef hade Isabell lagat. Otroligt gott (och verkar enkelt, vi ska prova inom kort)

På lördagen kunde tyvärr inte Lukas vara med oss som planerat (men jag är förbjuden att skriva om det, därför har jag också fått lov att plocka bort ett tidigare inlägg, man får inte prata bredvid mun ens som mamma när det gäller så viktiga grejer som SM slutspel) Vi gick på stan och köpte bland annat present till L som snart fyller 23 år. Sen köpte jag mig också en BH och en skinnjacka som jag var ute efter. När L kom hem var han vit om nosen, och trött. När han väl piggade på sig så hade vi litet 23 årskalas och sen stuvade jag spenat på beställning. Lite rart att om man får önska "mammamat" att det blir stuvad spenat. Nåja, efter omständigheten så får man ju se som tämligen lättuggat. När klockan närmade sig 19 gick upp på stan och åt på en köttrestaurang som är tämligen nyöppnad och otroligt populär (man måste boka bord) Där åt vi sagolikt gott kött och hade trevligt. Efter det gick vi hem till Gültzaudden och spelade Chicago. Axel vann, för mig gick det inge vidare, men mamma som man är låter man ju lillkillen vinna :)

I morse gick vi upp 06 för vårt plan gick 07.25. Meningen var ju att Lukas skulle till Karlstad och spela i dag och vi hade tänkt åka dit och heja men nu blev det ju inte så. Nu ser vi matchen från TV-soffan i stället. Hoppas att Oskar och Axel vill göra oss sällskap.

Trevlig helg på er alla och tack för titten!















2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vad kul att få beställning på mamma-mat :)
Gick bra i dag med för Luleå, jätte kul :) och vilken tur för mamma att n åkte hem tidigt
Ha en fin söndag
Kram
Gun

Anonym sa...

Harligt att de vann, men trakigt att Lukas gjorde illa sig. Jaklars vad sno de har kvar i Lulea!

Lill-Asa