28 april 2013

En bra helg

Har det varit. I går familjemiddag med alla 5 barn + respektive och mamma och pappa. I dag Getryggen med pappa, Gun & Ubbe, några perenner och penseér (och flera hundra liter jord)

Jag är mycket stolt att kunna skryta med att jag i dag sprungit 5 km utan att stanna. För er som inte slaviskt följer min blogg kan jag berätta att jag började springa för ungefär ett år sedan och sprang tre gånger i veckan tills den stora förkylningen drabbade mig i november. Sen kom jag inte igen. Packade löparskorna när vi åkte till Australien men de blev liggande. Provade för några veckor sedan och i dag igen. STOLT. Jag har ju dessutom gymmat duktigt nu i tre månader och orkar mer och mer kilon. Tänker på att jag läst: Det är hälsosammare att vara vältränad och kanske lite tung än smal (lätt) och otränad.

På eftermiddagen har jag lekt lite med bilder och har tillsammans med Magnus och Johanna kollat på våra Aussiebilder på storbild (TV) Därav dagens bloggbilder.

Från i går, i dag och från vår Aussieresa. Jag är en rik människa ❤













2 kommentarer:

Lotta sa...

Verkligen rik. Och det är du värd vännen min.

Vad härligt att du är på G igen med löpningen. Är avis...väldigt avis....

Kram

Anonym sa...

Härligt att du lyckades komma igång igen. Det är fasiken inte lätt. Fina bilder och format. Visste inte att man kunde ha sånna format. Ser ut som en mycket trevlig helg.

Lill-Åsa