27 januari 2012

Juni 1988

Förutom att jag var en en nygift, nygravid och nybliven husägare tog jag sjuksköterskeexamen just då. I dag när jag var på besök på tandläkarhögskolan så passerade jag min gamla skola. Då fanns inte mycket annat på platsen och högskolan jag gick i hyrde lokaler av en gymnasieskola. Nu ligger där Södertörns högskola och jösses vad det byggts i området! Hade jag inte irrat fel i letande efter vart jag parkerat min bil hade jag inte hittat dit.

IMAG0932

Min tandläkare som inte riktigt fattat varför min tand gör tok-ont av och har remitterat mig till specialist. Wow, vilken undersökning. Han kollade på min tand med mikroskop som man kunde zooma hur mycket som helst. Tanden såg man sen på en stor TV-skärm. Nu vankas rotfyllning, låter ju både dyrt och något som pensionärer gör Ledsen. Nåja, det är ju skönt att kunna cykla och prata samtidigt samt tugga tuggummi och att överhuvudtaget tugga någonting på vänster sida.

IMAG0933

På lunchen (solen sken och värmde!) gick vi till fransosen på hörnet. Dagens var lax och satan i gatan vilken god lax. Ett glas vitt hade suttit fint till men det får komma senare i helgen. I kväll vankas skaldjur, på TV:n lär vi zappa mellan Färjestad-Luleå och På spåret.

Hoppas er fredagskväll blir fin!

2 kommentarer:

Gun sa...

Ja det hände massor i ditt liv 1988, och det har hänt massor sen dess så klart. Även med området runt HS.
Här har vi lördag och vi har precis kommit hem från stranden, Bronte beach. Jag älskar deras rockpool. Rekommenderar de varmt :0)
När solen tittar fram är den tokhet, så man vill bada. Vågorna och strömmarna är busiga som bara den.
Trevlig helg å må så gott kära syster

Mamma sa...

Skönt att få reda på varför du haft ont. Och att det går att åtgärda. Lunchen ser jättegod ut. Vi ska göra oss i ordning efter stranden och gå ut och äta.
Kram på dig