05 november 2011

Mamma Marie

 

IMAG0834

I kväll har jag fått varit mamma. Min bästa roll i livet. Vi har anpassat menyn efter han med bruten käke. Potatis/palsternackspuré, oxfilé med rödvinsreduktion och sallad (just sallad blev svårt för den käkskadade) Till dessert frozen cheescake med jordgubbar.

IMAG0831

Innan middagen hann vi med ett besök på kyrkogården och sätta ljus på svärmor Carins grav (samt Viola&Ragnars och även Brit&Olles) Som lök på laxen hann vi träffa Mia och Göran och Maria, Amanda med nya pojkvännen. Innan det låg vi i soffan och läste DN (gårdagens för det kom ingen idag en dag då man har TID att läsa) och wordfeudade. En promenad till och från affären hann vi också med.

Nu har barnen gått och vi inser att vi missat Så mycket bättre. Vad gör väl det när man fått tillbringat kvällen med de men älskar mest i världen?

2 kommentarer:

Lill-Åsa sa...

Vilka fina killar du har. Tänk att tre killar som var så olika varandra utseendesmässigt när de var små kan bli så otroligt lika när de blev stora. Man får ju titta lite ordentligare för att kunna se vem som är vem. Vilken mysig lördag ni fick. Kram

Maribella sa...

Jättefin bild!
Skönt att du fått en återhämtningsdag, det behöver man ibland!

Kram