28 november 2011

Äntligen!

Som om tomten läst min önskelista och vill ge mig ett tips inför 2012. I dagens Metro finns här äntligen en metod som kan passa mig. Ananas, ägg, kolhydrat, GI och gud vet alla metoder man prövat men det här ska nog gå vägen. Full fart mot beach 2012!

Vill du gå ner i vikt utan att skära ner på vardagslyxen? Då är New Yorks nya trenddiet helt rätt för dig.

Dagens i-landsproblem: När jag fyllde 44 fick jag en Ipod av maken. Jag använder den bara när jag tränar eller promenerar. Ljudet har dock alltid svajat när jag rör mig med den och eftersom jag mest lyssnar på prat (böcker eller just nu sommarpratare) så är det ibland svårt att höra vad som sägs då det låter brööölp typ varje gång jag sätter ner foten i marken. Jag letade rätt på kvittot och lämnade in apparaten för reklamation. Killen promenerade runt i butiken och hörde inget men sa att om jag proppsar på det så skickar dom den till en Apple verkstad MEN om dom inte hittar något fel så får jag betala felsökningen. Vilket så blev fallet (och jag således Sveriges dyraste Ipod då felsökningen kostade nästan lika mycket som en ny) I dag lyssnade jag på Leif GW Persson och en djäkla massa brööölp så kom jag på felet. Stänger man av den inbyggda stegräknaren så blir ljudet perfekt. Konstigt kan tyckas då just marknadsföringen av just min Ipod är träning och i samarbete med Nike finns bland annat speciella löparskor att lägga ett chip i vars information hamnar i Ipoden (fråga mig inte hur det går till)

Nåväl, problemet är löst och jag hann lyssna på halva GW och hela Freddie Wadling utan brööölpar. Jag får hänga på mig min andra mer omoderna stegräknare om jag vill hålla koll (och det vill jag ju) Men nu ser ju inte Apple hur många steg jag går varje dag, vad dom ska undra vad som hände med mina dagliga promenader!

2 kommentarer:

Lill-Åsa sa...

Vi som dricker så mycket bubbligt på jobbet. Tänk att det skulle vara rena hälokosten :). Kul att jultomten lyssnade på dig.

Lotta sa...

Hoppas att Apple läser detta inlägg :-)