04 september 2011

Sköna Söndag

Föregicks ju av både Fräcka Fredag (somnade i soffan, inte så fräckt kanske) och Loja Lördag.

Fördelen med att bo i en mindre stad är att när man vistas i centrum träffar man oftast på någon bekant. I går flera stycken! Bland annat den här sötnosen och hans föräldrar. Sen träffade vi Dio med matte och husse.

IMAG0714

På kvällen var vi på 40-års kalas. Mannens barndomskamrat tillika hans flickors gudfar var det som fyllde år. Jag hade kameran med men tog bara ynka 7 kort (och alla vid samma tillfälle) Skäms på mig…

Höst 007                    Här är i alla fall födelsedagsbarnet Daniel och min Magnus

Höst 004Mannen med de charmiga smilgroparna är min äkta hälft här tillsammans med ytterligare en barndomskamrat Fredrik.

Efter en lång skön morgon med DN i sängen till 11 typ har vi gjort ett ryck. Mannen har städat uteförrådet och klippt gräset och jag har oljat utemöbler samt målat vår tvåsitsbänk. Vi planerar en tidig middag för jag ska ut på event med goa vänner. Ska bli hur kul som helst :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trevligt var det! Och tänkvärt....man ska nog inte spela fågel!!
Och tack för rådet med ögat - jag ska hänga på låset imorgon kl 8:00!

Kram Maribel

Lill-Åsa sa...

Oj vilken liten och söt bebis. Ni såg ut att ha haft en skön och rolig helg. Hoppas Cecila Frode var underhållande, men det tror jag nog hon var. Här är det måndagsmorgon och dags att hoppa upp ur sängen och åka till jobbet. Suck, varför är helgerna så korta.