19 september 2011

Höstmörker

Vaknade 03.30 av migränen som var tillbaka, 50 mg Sumatriptan och två timmar senare var den ett minne blott. Shit pommes frites vad mörkt det var ute när klockan ringde och vad tröööööött jag var. Läser på fler bloggar och inser att jag inte är den enda som är trött just nu, känns ju lite skönt.
På jobbet gick hela dagen i ett rasande tempo där det ena mötet avlöste det andra. Jag är ju sådan att jag trivs i högt tempo, det är då jag levererar som mest och bäst. I kväll packar jag inför Luleå-Kalix där jag tillbringar min resterande arbetsvecka.

PS Resan till och från jobbet går hur fort som helst med Wordfeud och jag noterar att jag inte den enda på tåget som sitter med dessa ordflätor.DS

3 kommentarer:

Mamma sa...

Nej, det var ju tusan så populärt det blivit! Jag älskade ju alfa pet så jag fastnar nog jag också. Jag glömde ringa ikväll. Men så snart jag har fått till det så får vi gå en match.
Kram från mig
Hälsa Lucke också och krama

Lill-Åss sa...

Jävla skit migrän!
Hälsa Lucke och Luleå.

Åsa E R sa...

Skönt att det gick så pass snabbt att bli av med migränen den här gången.
Ja högt tempo på jobbet vill man ha men inte så stressigt som din lillasyster har det. Det ska vara så där mycket att göra så att man undrar hur man ska få få ihop det men att bollarna ändå ramlar ner på rätt plats innan man går hem.

Kram