25 augusti 2014

Tänk om..

Tänk om man bara någon gång kunde få ha lönen kvar utan att behöva betala en endaste räkning eller huslån. Skulle sitta fint. Ändå fyller det mig med en viss tillfredsställelse det där med att betala räkningar och på så vis göra rätt för sig. Betalar väl den här månaden med. 


I lördags for vi till Getis. Gick en mil när maken grävde ny fåra för vattnet som måste dras om. Sista 4 km regnade det men när jag kom hem till stugan var bastun varm. Att sitta en behagligt tempererad vedeldad, fuktig bastu när det blåser och regnar ute är inget annat än ren och skär lyx. Springa nakna ner till sjön och bada i Östersjön som höll 19 grader och sen snabbt upp och in i värmen igen. Till middag åt vi rödbetor gratinerade med chevre som topping till förrätt, lammentrecote och potatisgratäng (egen "väry ekologisk" från landet) och ett glas (ekologiskt) rött till det. Livskvalitet!



På söndagsmorgonen for vi hem för att tillbringa eftermiddagen och kvällen på Söder. Mat och öl inmundigades innan vi gick på fotboll. Publirekord på en fullsatt Tele2 Arena. Inte ett mål blev det men Hammarby var det bättre laget. Bara så att ni vet :)

1 kommentar:

Åsa sa...

Men så mysigt det lät med att basta. Det har jag inte gjort på många år. Lät som en mycket mysig helg.