30 augusti 2014

Sommar (och vinter) i P1

Först när sista sommarprataren hade pratat klart laddade jag ner samtliga program och har nu kommit lite mer än halvvägs. Vissa har jag hört snuttar av "live" andra har jag läst om och några har vänner och bekanta risat/rosat. Jag tänker mig ett blogginlägg när jag är klar där ni får 1-5 betyg på alla. Det häftiga med att lyssna på alla är överaskningen när någon man inte vet vem det är pratar och man blir helt tagen. Som i dag: Mette Rode Sundström. Har du inte lyssnat på henne, så gör det (bli inte bortskrämd av danskan, den är rätt försvenskad och inte svår) Jag ger alla program/pratare 20 minuter typ, har jag inte fastnat då ger jag mig tillåtelse att hoppa till nästa (hittils 3 program) 

En vissen men ganska vacker tistel som jag fotade under dagens promenad


Annars har jag varit i Skärholmen, promererat, talat i telefonen med en kär son, jobbat lite och nu sitter jag här vid köksön med min padda och tittar på när inspektörn lagar mat. 

Life is god ❤️

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi lyssnade på två sommarpratare igår. Först ut blev Simon Kyaga som vi tyckte var jättebra och sedan Jesper Rönndahl. Också jättebra. Då ska vi lyssna på danskan nösta helg. Tack för tipset!

Kram från oss i Bondi