12 augusti 2014

Mödrar och söner

..läser jag just nu (lyssnar) av Theodor Kallifatides. En bok i lite långsamt tempo och inte särskilt lång, 6 timmar bara. Klar i eftermiddag eller i morgon gissar jag. Ämnet är ju nära så att säga även om Kallifatides mamma är 92 år när boken skrivs. När den är klar ska jag ladda ner årets sommarpratare i datumordning och börja lyssna. Har bara lyssnat ett endaste helt program (på Timbaktu som var först ut) Annars har vi lyssnat om vi råkat seta i bilen just då. Jag gillar ju att ha de nerladdade och lyssna när jag går och med avkortad musik som jag tycker håller den röda tråden levande (i de fall det finns en sådan) Har du lyssnat? Favorit? 

Angående Vartoftagatan så står vi nu 3:a fast tiden att svara gått ut i går? Folk som har tackat ja men ångrar sig efter? Spännande är det i alla fall (och jag måste snart ha något slags rekord i antal inloggade gånger per dag på bostadstockholms hemsida)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bea Uusma är en klar favorit !

Mammaxtre sa...

Tro det eller ej men jag har en favorit. Bea, Martina Haags syrra. Väldigt intressant. Vilken kvinna! Kram

Anonym sa...

Vi har bara lyssnat på två sommarpratare. En lite konstig konstnärinna och den där Bea. Bea var betydligt mycket bättre än konstnärinnan.

Men satan i gatan var spännande att ni fortfarande tycks vara med i kön på lägenheten...

Kram Lill-Åsa