18 augusti 2013

Träningsvärk

Ligger ännu kvar i sängen, alla andra sover. Har så inihelvitte ont i ben och armar att jag knappt kan röra mig. Mitt första pass med min alldeles egna PT tog bra kan meddelas! Hon (Isabell) jobbar på Må bättre här i Gävle. Ett otroligt fräscht gym. 2 våningar med 2 salar för de som gillar att gå på pass. Mycket maskiner och fria vikter (allt såg nytt ut) och en avdelning med bollar/mattor. Nu känns som att jag fått motivation inför hösten med både löpning och annan träning. Tack för det Isabell:

 http://isabellanderson.myshowroom.seEfter träningen gick vi till stationen och mötte Magnus ❤ Vid stationen finns en fin blomsteraffär där jag fångade denna söta humla  på bild.

Sen for vi till IKEA och köpte rullgardiner samtliga fönster i deras nya lägenhet (i Valbo sprang vi på min kusin och hennes familj, otroligt!) Att montera gardinerna tog sen hela eftermiddagen.


Några borrhål och svordomar senare åt vi kräftor.


Gott!


Mätta i magen gav vi oss ut på promenad, målet var en minigolfbana i Boulognerparken. Den visade sig stänga 20 och inte 21 så något minigolfande blev det inte. Men en promenad i en solig sensommarkväll i det finaste sällskapet är inte att förakta. 


Efter promenaden spelade vi Chicago, Lucke vann första rundan, jag andra. Nu ska jag kravla mig ur sången och få mig en kopp kaffe. Någon som har ett husmorsknep mot träningsvärk?

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vilken härlig helg!

Kram

Åsa sa...

De ser ut att bo jättefint! Jag vill också äta kräftor. Fina ni är alla fyra