19 augusti 2013

Puls & Träning


Inspiration till att tag i det där med träningen gav Isabell mig i helgen. Man mår ju bättre och jag som är en målinriktad person tycker ju att det kul, särskilt i början när man ser snabba resultat. 4 km promenad på lunchen (lyssnandes på Ellen Jelinek) 4 km efter jobbet (lyssnandes på Kristian Gidlund) och sen en timme på Puls och Träning. 
Nu laddar vi för beach 2014 haha (det var ett skämt, vi laddar för att inte ha ont i axlarna, någon bikinibrud blir jag aldrig) Jag gjorde mitt sista pass hos sjukgymnasten kring midsommar och har inte rört en hantel för ens i lördags. Min högra axel har såklart börjat värka så pass att jag nu äter Diklofenak igen. Jag har ju velat om vilket gym jag ska gå på. Hemma i stan (bra på helger) Eller vid jobbet (enklare att få in rutiner) Väldigt nära mitt jobb ligger det ett gym, ofta obemannat och öppet 05 - 23. Jag har ju ett träningsprogram jag fått från min sjukgymnast + att jag i helgen fick några nya övningar av Isabell så jag behöver inte så mycket personal. Mycket fräscht ställe och till ett bra pris (329kr/mån) Här kommer jag att trivas!


    Foton tagna under lunchpromenaden


Nu vankas dusch och soffmys med med min fina äkta hälft ❤




2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du hittat ett gym :) Nackdelen med att ha nära till jobbet är att man inte passerar nått gym på vägen dit/hem. Det skyller jag på.....
Coolt att ha en badstrand vid jobbet :)
Kram
Gun

Åsa sa...

Jag har sannerligen svårt att hitta motivationen. Kul att du hittat ett bra gym. Hoppas det funkar och att du blir bättre i axlar.